Choose Language: degbse
>Fixpriser 2019-12-11 Guld 447 917 SEK/KG    Platina 280 396 SEK/KG    Palladium 579 404 SEK/KG            2019-12-11 13:30 USD 9,49     EUR 10,51     

NSG Investering

NSG är en av Sveriges ledande leverantörer av ädelmetall som guld, silver, platina och palladium. Vår verksamhet sträcker sig över ett brett fält av affärsområden där kunskapen om ädelmetaller är vår bas och din trygghet.

När du vänder dig till NSG för att köpa eller sälja investeringstackor kan du vara trygg i att vårt team av experter guidar dig genom köpet eller försäljningen. Vi kan ge dig kunskap, informera om priser och vilka trender vi ser för guldpriset.

Investera i en guldtacka

Att investera i guld och andra ädelmetaller är enkelt. Guld har visat sig vara en stabil investeringsform och anses vara ett av de säkrare investeringsalternativen. Guld är fysiskt, lätt att omsätta i pengar, handlas internationellt och kan användas som skydd mot inflation.

Att äga fysiskt guld som privatperson eller företag ska ses som en riskspridning i en väldiversifierad portfölj. Investeringstackor i guld är dessutom momsfritt och därmed ytterligare en anledning till att många privatpersoner och företag väljer att investera i guld.

NSG strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service. Kontakta oss därför via kontaktformuläret nedan eller via mailadressen invest@norsksvenskguld.se om du har frågor och funderingar om produkter, priser eller transaktioner. Du kan alltid ringa oss på 08-84 00 43. Din trygghet är viktig för oss.

Kontaktformulär

Skicka e-post direkt genom att använda formuläret. Tänk på att fylla i så mycket uppgifter som möjligt för att vi ska kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt.