Choose Language: degbse
>Fixpriser 2019-12-11 Guld 447 917 SEK/KG    Platina 280 396 SEK/KG    Palladium 579 404 SEK/KG            2019-12-11 13:30 USD 9,49     EUR 10,51     

Guldsmide

Vi har sedan början av 90-talet varit en trogen leverantör till Skandinaviens guld- och silversmeder.

Vi förser smeder med ädla metaller, halvfabrikat, tillbehör och verktyg av högsta kvalitet. Personlig service, trygghet och kvalitet stammar från omfattande erfarenhet och kunskap. Utöver vårt breda sortiment av produkter erbjuder vi råd om metaller och verktyg, kundspecifika lösningar och speciallegeringar.

Norsk Svensk Guld AB är en trogen leverantör av verktyg och material till guld- och silversmederHantverk och tradition

Norsk Svensk Guld verkar för ökat intresse för det hantverk som guld- och silversmederna utför. Det är en del av vår gemensamma historia och vi värnar om att det förblir ett viktigt yrke i framtiden.

Vi har ett mycket stort urval av produkter för guld- och silversmeder. Se länkarna till höger för delar av vårt produktsortiment.

Vill du lära dig mer om guldsmedsyrket och även hitta en auktoriserad guldsmed nära dig, besök gärna Guldalliansens hemsida.

Ädelmetaller

Med vårt stora sortiment av plans, plåt, tråd och rör kan vi erbjuda dig som kund ett komplett sortiment för alla arbeten i ädelmetall. Så vårt lagerprogram i vår katalog. Samtliga produkter finns i lager för omgående leverans. Hittar du inte det du söker i vår katalog? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kedjor, Fattningar och övriga halvfabrikat

Vi på NSG kan erbjuda ett stort sortiment av halvfabrikat. Allt från kedjor på löpmeter, fattningar, örmekaniker till dobbar, springringar, karbinhakar samt mycket mer.

Verktyg för proffs

Letar du efter verktyg av högsta kvalitet? Då har du hittat rätt. Vi har ett brett sortiment och levererar omgående.

Affineringstjänster

Vi tar emot all form av ädelmetallskrot - från guld och silverskrot till krätz och dentalskrot. Läs mer här.

www.norsksvenskguld.se portalen för dig

Vår sida är designad för att underlätta för dig som guld- och silversmed.

  • Uträknare, vi har på hemsidan olika uträknare som hjälper dig att utföra matematiska beräkninar.
  • Kalenderfunktion, med hjälp av denna funktion kan du lätt se när det är mässa, bank holiday eller något annat viktigt som rör dig som smed.
  • Katalogfunktion, en väldigt bra funktion för att lätt kunna bläddra och titta i våran produktkatalog online.
  • Facebook, det finns ett facebookflöde på vår sida så att du lätt kan följ oss på Facebook och ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden.